Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Φόρτιση ετήσιας ή εξαμηνιαίας κάρτας Μ.Μ.Μ.

Για τους Συναδέλφους με ετήσια ή εξαμηνιαία κάρτα Μ.Μ.Μ., ο κάθε κάτοχος ηλεκτρονικής κάρτας  θα πρέπει να μεταβεί στα εκδοτήρια εισιτηρίων των σταθμών Μετρό, Τραμ κ.τ.λ. και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στο εκδοτικό μηχάνημα, θα πατήσει την επιλογή «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η κάθε ηλεκτρονική κάρτα. Το χρονικό περιθώριο για «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ», ώστε να περαστεί το κόμιστρο στην κάρτα είναι μέχρι τις 31/05/2023.

Σύμφωνα με τον Ο.Α.Σ.Α., σε περίπτωση που ο κάτοχος δεν έχει προλάβει να κάνει «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και χάσει την κάρτα του χάνει το κόμιστρο. Μεταβιβάσεις και αναβαθμίσεις καρτών δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Σημείωση:  Τα βήματα φόρτισης στο εκδοτικό μηχάνημα είναι τα εξής:

Βήμα 1ο: Πατάμε την επιλογή: Ελληνική σημαία.

Βήμα 2ο: Μετά πατάμε την επιλογή: «Επιδότηση».

Βήμα 3ο: Τοποθετούμε την ηλεκτρονική κάρτα στην μπροστινή θήκη του ηλεκτρονικού μηχανήματος και πατάμε την επιλογή: «ΟΚ».

Βήμα 4ο: Ξεκινάει η διαδικασία φόρτισης, βγαίνει πρώτα η απόδειξη και συνεχίζει να φορτίζει η κάρτα.

Βήμα 5οΑφαιρούμε την κάρτα όταν μας ενημερώσει το μηχάνημα και κρατάμε την απόδειξη.

Σημειώνουμε ότι η φόρτιση της κάθε ηλεκτρονικής κάρτας γίνεται πάντα, σε χρόνο πριν τη λήξη της προηγούμενης φόρτισης της. Η νέα φόρτιση θα κάνει αυτόματα έναρξη ισχύος της, αμέσως με τη λήξη της προηγούμενης φόρτισης της.


Η τηλεφωνική γραμμή 210 8200999 με αυτόματη καθοδήγηση παραπέμπει σε αρμόδιους υπαλλήλους όπου δέχονται κλήσεις για βοήθεια για την λειτουργία των καρτών τους (210 8200822, 210 8200801 και 210 8200908 Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-14:00).

 

Στην ιστοσελίδα www.oasa.gr του ΟΑΣΑ βρίσκονται τα ανωτέρω τηλέφωνα, οι ώρες λειτουργίας τους και το email athenacard@oasa.gr


=============================

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: