Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ανακοίνωση για συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2016
Αριθ. Πρωτ.: 11

ΠΡΟΣ:
Τα Μέλη του Σ.Υ.Ε.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,    
Το Δ.Σ. του Σ.Υ.Ε.Σ. σας καλεί σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και στο Απεργιακό Συλλαλητήριο το οποίο συνδιοργανώνουν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ στην Αθήνα στις 11 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος και όπου αλλού προγραμματίζονται στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μαζί θα πρέπει να αποκρούσουμε το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό που αποτελεί ένα βαθιά αντιλαϊκό νομοσχέδιο που κατεδαφίζει τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα που έχει απομείνει στο ασφαλιστικό σύστημα.

Προωθείται νέα λεηλασία των συντάξεων με θύματα όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα όσους θα βγουν στη σύνταξη μετά την ψήφιση του νόμου. Στόχος της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ (που συνεχίζουν τις νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις των προηγούμενων Κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ) είναι να τηρηθούν οι μνημονιακές δεσμεύσεις της για τη μείωση των συνταξιοδοτικών δαπανών, κατά 1,8 δισ. € για το 2016 και τα επόμενα χρόνια.

Απέναντι λοιπόν σε αυτή την αντεργατική και αντιασφαλιστική πολιτική οι εργαζόμενοι απαντούν με μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις και στα συλλαλητήρια.




      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ                                      ΜΑΡΙΑ ΤΣΕΡΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: