Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Χορήγηση Καρτών Απεριορίστων Διαδρομών για τα ΜΜΜ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2016
Αριθ. Πρωτ.: 10

ΠΡΟΣ:
Τα Μέλη του Σ.Υ.Ε.Σ.


Θέμα: «Χορήγηση Καρτών Απεριορίστων Διαδρομών για όλα τα Συγκοινωνιακά Μέσα»


Σας γνωστοποιούμε ότι με βάση τη νέα συμφωνία και τη σύμβαση που συνυπέγραψε η ΑΔΕΔΥ με τον Ο.Α.Σ.Α. Οι νέες τιμές των καρτών είναι κάτωθι:

·        Ετήσια Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών –    279,50 €
·        Εξαμηνιαία Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών –  146,90 €

Αυτές οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα δραστηριότητας του Ο.Α.Σ.Α. ήτοι: Λεωφορεία, Τρόλεϊ,  Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (Μέχρι Κορωπί) για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου στη Γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο Τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο.

·        Ετήσια Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών Αεροδρομίου –      415 €
·        Εξαμηνιαία Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών Αεροδρομίου –   216 €

Αυτές οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα δραστηριότητας του Ο.Α.Σ.Α.: Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου), Τρόλεϊ,  Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Στο Τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο) για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια.. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ για τη λεωφορειακή γραμμή Χ80.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Υ.Ε.Σ. (Θ. Κόλλιας – τηλ. 6932294434) προκειμένου να προσκομίσουν, μέχρι και την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2016, μια πρόσφατη φωτογραφία τους καθώς και το ΑΚΡΙΒΕΣ ποσό της κάρτας που επιθυμούν. Μετά το πέρας της ανωτέρω ημερομηνίας καμία επιπλέον κάρτα δεν δύναται να εκδοθεί.



      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ                                      ΜΑΡΙΑ ΤΣΕΡΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: